Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς Καλλιτεχνικό Εργαστήριο Το λειρί του Κόκορα

Aγαπάμε Τη Δημιουργικότητα Και Την Τέχνη

Στόχος μας είναι να βάλουμε την τέχνη σε κάθε πλευρά της ζωής μας και να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε αυτό που έχετε ονειρευτεί, συνεργαζόμενοι μαζί σας.

Σχετικά με εμάς Καλλιτεχνικό Εργαστήριο Το λειρί του Κόκορα

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε ένα μοναδικό δώρο!

Στο “Το Λειρί του Κόκορα” είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τη δημιουργικότητα και την τέχνη. Αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση και το στολισμό σημαντικών στιγμών στη ζωή σας, όπως ο γάμος , η βάφτιση ή τα γενέθλια του παιδιού σας, με σεβασμό στις προτιμήσεις και τα όνειρά σας. Στόχος μας είναι να βάλουμε την τέχνη σε κάθε πλευρά της ζωής μας και να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε αυτό που έχετε ονειρευτεί, συνεργαζόμενοι μαζί σας. Αναζητάμε το αυθεντικό και το πρωτότυπο, με μια φιλική προσέγγιση και με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες σας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε αξέχαστες στιγμές και να καταστήσετε την εκδήλωση σας μοναδική και αξέχαστη.

Δημιουργούμε χειροποίηστα
Home Decor

Στην καρδιά του εργαστηρίου μας βρίσκεται η αγάπη για την τέχνη και το χειροποίητο, καθώς και η επιθυμία να μοιραζόμαστε αυτή την αγάπη με τους πελάτες μας.

Σχετικά με εμάς Καλλιτεχνικό Εργαστήριο Το λειρί του Κόκορα
Σχετικά με εμάς Καλλιτεχνικό Εργαστήριο Το λειρί του Κόκορα

Χειροποίητα και μοναδικά
Δώρα για όλους! Μπορούμε να σας διδάξουμε!

Στο εργαστήριό μας, προσφέρουμε σεμινάρια παλαίωσης επίπλων και εικαστικά σεμινάρια για ενήλικες και παιδιά που θέλουν να εξερευνήσουν τις δημιουργικές τους ικανότητες στον χώρο της τέχνης.Το καλλιτεχνικο εργαστηριο «λειρί του Κόκορα» είναι πιστοποιημένο κέντρο σεμιναρίων απο την Ακαδημία Powertex ( ΚΔΒΜ 1) με εισηγήτρια σεμιναρίων την Πηνελόπη Καλογεροπούλου.

Είδατε κάτι που σας άρεσε?

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!
/* Hides the reCAPTCHA on every page */ .grecaptcha-badge { display: none !important; }